Seasidemastiff´s Black Head

"Storm"

Seasidemastiff´s Black Head

"Storm"


Født: 3. september 2010.


Seasidemastiff´s Black Head , kaldet "Storm" er importeret fra Holland, fra kennel Seasidemastiff´s. Storm´s mor er "Ice-Tea  of the Mountainous  Mastiff", som er fra  franske og hollandske  linjer. Storms far er "Early Edidtion The Mighty  Molosser", som er ud af de gamle  Hollandske og Belgiske linjer, som også findes i "Duncans" stamtavle. 


"Storm" har rigtigt mange af de kvaliteter jeg vægter højt ved Mastifferne, og er præcist den type, jeg godt kan lide. Han har et super  maskulint hoved  med et godt udtryk, og gode kraftige benstammer. Han er af en hanhund middel størrelse, men meget bred og massiv.  På udstillinger har "Storm" indtil videre  klaret sig fint. -Når han altså gider.


"Storm" er husets gadedreng. Han er sat i denne verden for at nyde livet og bekymrer sig overovedet ikke om, almindelig pli eller opdragelse. Han kan sit, dæk og stå, hvis det altså passer ham, og der er udsigt til en godbid af en  vis kvalitet, ellers  bestemmer han selv på typisk Mastiff maner "GLEM DET - JEG GIDER IKKE" . Men han er godheden selv både over for mennesker, andre hunde og dyr, så han klarer sig igennem  tilværelsen på sin charme. Han er ualmindeligt kælen  og meget, meget mild af temperament.


Som" Mastiff " får han her i huset topkarakterer han har alt  hvad der skal til for at  opfylde  de forventninger  vi har både til type og temperament.
Stamtavle: