Gwenstone Duncan

"Duncan"


Gwenstone Duncan

"Duncan"Født: 1. februar 2004.


Duncan er importeret fra Belgien, og ud af  nogle af de gamle Hollandske og Belgiske linjer.


Duncan er en hanhund af middel størrelse, og  bevægede sig som yngre meget let. Duncan har den type, som jeg hoder rigtigt meget af. Godt hoved, med et dejligt  udtryk, og han er meget harmonisk bygget.


Duncans udstillings karriere blev ikke så lang, da han blev  nervøs når han skulle udstilles. En skam  syntes jeg, da han har rigtigt mange af  de kvaliteter jeg vægter højt ved racen.  Men da  Duncan ikke  brød sig om det, og heraf heller ikke fik de resultater jeg syntes han fortjente, valgte jeg at stoppe med at udstille ham.


Han har derfor mest fungeret som familiehund, - hvor vi er er Duncan også!!!

Han er den mest trofaste, loyale og hengivende hund man kan ønske sig, og syntes altid at nyde  når bare der er nogen der vil klappe ham. Fremmede voksne vil han gerne lige se an inden han tager kontakt, men med børn er han  helt uden forbehold, men stadig rolig og venlig.


Det kan godt være at han ikke vandt de helt store pokaler i udstillingsringen, men dem har han så til gengæld høstet som familiehund herhjemme . Han går lige i hjertet på alle der stifter bekendtskab med ham, - så enkelt er det. Stamtavle: