Millennium Mastiffs Gimpe

"Gimpe"

Millennium Mastiff Gimpe

"Gimpe"


Født: 26. juni 2008.Millennium Mastiff Gimpe "Gimpe" har vi været så heldige kunne følge helt fra  hun kun var under "planlægning". Efter hun var født kunne vi følge kuldet  og rende opdrætteren på dørene mange gange i løbet af de første 8 uger af hendes levetid. Det var meget spændende. "Gimpe" er født hos "Kennel Millennium" (nu: Old Millennium) som ligger kun 20 minutters kørsel, fra hvor vi bor. "Gimpes" mor er "Milleniums Maxine of Achates" som er ud af de gamle Amerikanske "Greiner Hall" linjer. Hendes far er " Mr. Magnanimous van de Gerelshoeve" kaldet "Mr. Mastiff" som også er ud af linjer fra Greiner Hall, samt fra  hollandske linjer.


"Gimpe" er en mastifftæve af middel størrelse, hun er meget muskuløs og bred. Hun  bevæger sig  godt og med kraftfulde og sunde bevægelser. Hun har med årene udviklet et dejligt og udtryktsfuldt hoved, med en god maske og dejlige mørke øjne.  "Gimpe" har et fantastisk temperament, hun er venlig og imødekommende. Hun kan ikke lide at køre i bil, og er derfor ikke udstillet de seneste år. Men hun er en tæve med rigtigt mange gode kvaliteter og ud af nogle meget spændende linjer, og jeg håber at hun en dag bliver mor til vores første kuld hvalpe.


"Gimpe" er husets turbo. Hun er altid oplagt til at der skal ske noget. Hun var som hvalp og unghund nærmest umulig at tage billeder af, da hun stort set altid var i bevægelse. Hun strejfer dog ikke og holder sig altid tæt på huset. "Gimpe" er altid fuld af sjov og ballade og er rigtigt god til at få husets mastiff-drenge med på narrestreger og tumlen.En sjov mastiff pige med en kæmpe stor personlighed.