Hvalpe

Vi har i øjeblikket ingen planer om hvalpe.

Vores opdræt

Vores hvalpe bliver opdrættet inde i huset, så de kan blive præget så meget som muligt på mennseker, og de lyde, som der nu en gang er i et hvert hjem.

 

Vi har som mål at opdrætte sunde og racetypiske Mastiff´s. Så sundheden på de Mastiff´s vi bruger i vores opdræt prioiteres meget højt. Men det er også af stor vigtighed for os at de hunde vi bruger i opdrættet, er racetypiske, og af den gamle engelske type. Mastiffen´s hoved og udtryk har for os stor betydning. Samtidig skal de Mastiffer vi bruger, have det dejlige temperament, som også er kendetegnende for racen.

 

Vi mener, at det er vigtigt at undgå matadoravl, samt indavl. Mastiffen, er ikke en særlig udbredt race, og det er derfor ekstra vigtigt at undgå dette for at have så bredt et avlsmateriale som muligt.

 

Vi sælger ikke en hvalp, til nogle vi ikke har mødt personligt. det er af stor vigtighed for os at vores hvalpe kommer ud i de rette hjem, og at vi har en god mavefornemmelse, den dag hvalpen rejser herfra. Samt at det er gode og blivende hjem vi sender vores hvalpe ud til.

 

At have Mastiff forpligter, at man sætter sig ind i racens behov og hvad det vil sige at holde hund af så stor en størrelse. Feks. udgifter, rengøring, størrelse af bolig og bil. Samt at kommende Mastiff ejere tænker ind i sin hverdag, at Mastiffen er tæt knyttet til sine mennesker og at den har et stort behov for at være sammen med dem, når de først har været afsted på arbejde.

 

Vi vil gerne kontaktes først på mail, eller telefon, men vi lover ikke nogen en hvalp herfra før man har været her og set Mastifferne, herefter forbeholder vi os stadig retten til en tænke pause, så både vi -og den kommende hvalpekøber er sikker på at det er den rigtige beslutning.

 

 

 

 

Kennel Giant Walk Of Life

 

V/ Susanne Nyegaard Jacobsen

Åvej 13

9541 Suldrup

Danmark

 

Tlf:+0045-51523650

 

Mail: sus@mastifflife.dk

 

 

 

 

 

 

 

Gimpe har d. 1 April fået 7 fine hvalpe.

 

Gimpe fødte første en dødfødt hvalp, og efter at have fået hjælp fra dyrlægen, samt ve stimulerende, fødte hun yderlig tre hvalpe, hvorefter veerne igen gik i stå. Afsted til dyrlægen igen så hun kunne få ve stimulerende, samt få et røngent billede af hvor mange hvalpe der var tilbage i hende. Der kom desværre ikke flere veer, og det endte ud i et kejsersnit. Ud af de 5 hvalpe der var tilbage i hende overlevede de 4. Både Gimpe og hvalpene trives og har det godt. Og Gimpe er en helt igennem fantastisk mor over for sine hvalpe.

 

Så Gimpe er nu den stolte mor til 5 tæver og 2 hanner.

Se også flere billeder fra hvalpenes opvækst under menuen: A-Kuldet